van der Horst

Barcelona: TDS Racing nu ook naar het GT Open

TDS Racing BMW Z4 GT3
TDS Racing BMW Z4 GT3
Het Franse Team TDS Racing concentreerde zijn inspanningen dit jaar op de Blancpain Endurance Series waar het twee BMW Z4 GT3 inzette. Met de laatste race van het BES al enige tijd achter de rug probeert TDS Racing enkele andere kampioenschappen uit. Zo werd er vorig weekend een wagen ingeschreven voor Olivier Pla en Eric Clément in de laatste manche van het GT Tour, dit weekend komt er dan weer één Z4 aan de start van de laatste manche van het GT Open in Barcelona. Ditmaal zullen Franck Perera en Eric Dermont de BMW besturen.
Nog andere teams zullen een gastoptreden verzorgen tijdens de races in Barcelona, zo zal Sofrev-ASP twee Ferrari’s inzetten en tekent ook Shaun Balfe present met een Italiaanse bolide. Zowel Veloso Motorsport als Kox Racing komen aan de start met een Lamborghini Gallardo FL2 GT3. Kessel Racing keert weer naar het GT open met twee Ferrari’s GT3 en Team Novadriver zet een tweede Audi R8 LMS ultra
Soulet/Sijthoff - V8 Racing Corvette
Soulet/Sijthoff - V8 Racing Corvette
in. In het totaal staan er 23 wagens op de inschrijvingslijst. Maxime Soulet, die opnieuw uitkomt op een Corvette van V8 Racing, maakt nog een kleine kans om de titel te pakken. De teamgenoten van de Belg, Nicky Pastorelli en Miguel Ramos voeren het klassement aan met één punt voorsprong op Roman Mavlanov/Daniel Zampieri (SMP Racing Ferrari 458) en vier op  Andrea Montermini/Schirro (Villorba Corse Ferrari 458).


Foto's: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op woensdag 29 oktober 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons