van der Horst

Testdag BRCC 2014 op donderdag 20 maart te Circuit Zolder

FIA GT Series Zolder: Het weekend in beeld gebracht
Aanstaande donderdag is het zo ver en wordt het nieuwe BRCC-seizoen formeel op gang getrapt met een testdag te Circuit Zolder. De trainingsmogelijkheid zonder geluidsbeperking vormt stilaan een traditie voor de start van het seizoen en biedt teams, rijders en fans de mogelijkheid om het materiaal een eerste maal echt aan het werk te zien in het kader van het nieuwe kampioenschap. Vanzelfsprekend zal het startveld deze donderdag nog niet volledig zijn, aangezien menig team en rijder nog sleutelt aan hun bolides voor dit seizoen, toch zouden er volgens de huidige geruchten enkele knappe bolides op het appel moeten verschijnen zoals de NSC Motorsport Lamborghini, de bolides van Allure Team, een Ferrari van Thems Racing, enkele GC V6's, maar ook enkele VW Fun Cup's die komen trainen voor hun eerste wedstrijd, enkele dagen later op datzelfde Circuit Zolder.
Thems Racing by Boutsen Ginion - Ferrari F458 Challenge
Thems Racing by Boutsen Ginion - Ferrari F458 Challenge
Geïnteresseerde teams en rijders kunnen zich overigens nog steeds aanmelden voor de BRCC testday en dat via races@kronosevents.be. Voor de volledigheid vermelden we dat de testdag start om 09.00 en duurt tot 17.00. Ook aan de fans is er gedacht overigens, want de toegang tot Circuit Zolder is gratis. Tijdens de lunch plant organisator Kronos Events overigens een persconferentie om de nieuwigheden voor dit seizoen toe te lichten.

See you in Zolder!

BRCC Testdag 20 maart 2014



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belgian Racing Car Championship op maandag 17 maart 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Test & persdag.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons