The Final Race: Drie finalisten van het RACB Stuurwiel bij Comtoyou Racing

Ugo de Wilde (uiterst links) en Gilles Magnus (uiterst rechts)
Comtoyou Racing, dat eerder al jonge Belgische rijders de kans gaf om te starten in de VW Fun Cup, komt naar de finale race te Zolder met wel een heel speciaal rijderstrio. Namelijk drie van de zes finalisten van het RACB Stuurwiel krijgen de kans om een van de VW Fun Cup's van Comtoyou Racing te bemannen. De drie gelukkigen zijn Gilles Magnus, Ugo de Wilde en Tristan Földesi.
Comtoyou Racing
Gilles Magnus is met zijn 18 jaar de oudste van de drie en is zeker geen onbekende meer in het autosportmilieu. De Antwerpenaar eindigde dit jaar tweede in de eindstand van het NEC Formule Renault kampioenschap en won bovendien de 24 uren van Zolder op de Norma van de Scuderia Monza by DVB Racing. Ugo de Wilde telt 14 lentes en is dus de jongste maar ook hij heeft al ervaring in de autosport, hij betwistte in 2017 het Franse formule 4 kampioenschap en behaalde er twee podiumplaatsen. De 16 jarige Tristan Földesi komt rechtstreeks van de karting en het wordt dus zijn eerste ervaring in de autosport.

Foto's: Niels Vaeck

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in VW Fun Cup op donderdag 19 oktober 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting The Final Race.