van der Horst

Thierry Neuville aan de start in Legend Boucles @ Bastogne

Neuville - Gilsoul
Neuville - Gilsoul
Een geheim bewaren is niet altijd makkelijk en zeker niet als het om onze helden van de voorbije rally van Monte-Carlo gaat! Na drie jaar afwezigheid zijn Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul weer van de partij in de Legend Boucles 2017, van 17 tot 19 februari in Bastogne.
Munster/Hansen - Porsche Carrera RS
Munster/Hansen - Porsche Carrera RS
Via steun van Hyundai Motorsport, zal Neuville een Porsche 911 Gr.4 uit de stal van BMA aan de start komen binnen in kleine maand in Bastogne.

Onze Belgische WRC-hoop zal de winning car van vorig jaar bemannen. Het gaat om de Carrera RS 3.0 uit 1973 waarmee Bernard Munster zich naar de zege reed. 
De Porsche krijgt een speciale livery mee, deze van de Hyunda i20 WRC waardoor de fans de wagen meteen zullen herkennen

Pierre Delettre heeft naast de steun van Hyundai en Bernard Munster er alles aangedaan om Thierry en vaste co Nicolas Golsoul aan de start te krijgen. Meteen kennen we ook een van de favorieten voor de eindzege, want Neuville verkeert in bloedvorm. Dat konden we ervaren tijdens de recent verreden Rally van Monte Carlo, de opneingsklassieker van het WRC waarmee Neuville een haat-liefde verhouding heeft. Deze keer reed hij de concurrentie letterlijk naar huis tot hij de pech kende dat de ophanging brak op een kleine borduur.

Neuville: “Het is echt een goed project en het zal een gelegenheid zijn om voor onze fans te rijden zonder enige druk. We willen ons amuseren en mee voor het spektakel zorgen en dat met een achterwielaangedreven mythische auto".

Foto: Legend Boucles @ Bastogne - RIP
 



  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons