van der Horst

Thierry Neuville en Enzo Ide present bij All-Star Magic Weekend in Höljes

"All-Star" Magic Weekend 2020
"All-Star" Magic Weekend 2020
Volgende week vindt er in het Zweedse Höljes een evenement plaats, wat de organisatoren omschrijven als de opener van het Europese motorsportseizoen. Het "Magic Weekend" wordt gehouden over vier dagen (2-5 juli), waarvan drie van 's ochtends tot 's avonds gevuld zijn met actie en de belangrijkste actie op zaterdag en zondag geprogrammeerd is. Vandaag kondigde de organisatie aan dat ook Thierry Neuville present tekent. Hij zal in actie komen in één van de vier klassen, namelijk de CrossCar/Crosskart-categorie, in een van zijn eigen wagens: de LifeLive Nordic TN5.
Neuville is overigens niet de enige topper. Het "All-Star" component van het Magic Weekend doet zijn naam eer aan, want we zien ook andere grote namen als tweevoudig wereldkampioen rally Marcus Grönholm en zoon Niclas, tweevoudig wereldkampioen rallycross Johan Kristoffersson én ook onze landgenoot Enzo Ide tekent present op de inschrijvingslijst.

In totaal zijn er vier klassen Supercar, Supercar Lites, CrossCar/Crosskart en CrossCar Junior (vanaf 12 jaar). Naast Neuville en Ide tekenen ook Kobe Pauwels (CrossCar/Crosskart) en Thomas Martens (CrossCar Junior) present in een grotendeels Scandinavisch gekleurd deelnemersveld.

Toeschouwers zijn niet toegelaten op het evenement, dat enkel via (betalende) livestream te zien zal zijn. Het Zweedse streamingplatform StayLive neemt die organisatie in handen, waarbij er vandaag nog een "early bird" abonnement te krijgen is voor 19,99 euro. Na 25 juni wordt dat 24,99 euro.
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Rallycross op woensdag 24 juni 2020.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons