van der Horst

Tielt: Status quo na tweede lus

Kris Princen - Skoda Fabia R5
Kris Princen - Skoda Fabia R5
Na twee lussen van vier KP’s is de Rally van Tielt precies halfweg en nog steeds leiden kampioenschapsleiders Vincent Verschueren en Veronique Hostens de dans voor Kris Princen die sneller is dan de eerste lus.
Guino Kenis - Mini Cooper S2000 1.6T
Guino Kenis - Mini Cooper S2000 1.6T
Voor Kris Princen is het geen eenvoudige opdracht na de zware uitstap in de Rally van Spa.

“Het goede nieuws is dat ik geen pijn heb tijdens het rijden, dankzij een plaatselijke verdoving. Ik had tijdens de eerste lus voor te harde banden gekozen, waardoor de auto niet goed instuurde en ook achteraan te nerveus was”.


Vincent Verschueren - Skoda Fabia R5
Vincent Verschueren - Skoda Fabia R5
Blijkbaar heeft de Skoda rijder nadien voor andere rubbers geopteerd, want de snelste chrono’s werden ditmaal gedeeld met Verschueren en de achterstand werd zelf een heel klein beetje verkleind tot 14,7 seconden. Het blijft dus spannend voor de zege.

Achter dit duo staat Timothy Van Parijs eenzaam derde met zijn Porsche, terwijl Meyvaert, Kenis, Geusens, Allart, Tanghe en Becaert in strijd zijn voor een plaats binnen de top 5.

Foto: RIP/Degryse



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op zaterdag 8 april 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting TAC Rally.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons