van der Horst

Tielt: Verschueren opent verschroeiend

Vincent Verschueren - Skoda Fabia R5
Vincent Verschueren - Skoda Fabia R5
Met vier snelste chrono’s op rij hebben Vincent Verschueren en Veronique Hostens zich met hun Skoda Fabia R5 van GoDrive geprofileerd als de te kloppen formatie. Merkgenoot Kris Princen moest telkens een handvol seconden toegeven en staat op een voorlopige tweede plaats op 16 tellen van de Oost Vlaming.
De derde rally van het Belgische Rally Championship in het West-Vlaamse Tielt is schitterend gestart voor het team van Ieperling Gaby Goudezeune. Kampioenschapsleider Vincent Verschueren zette vier snelste chrono’ s op rij op de tabellen en sluit zodoende de eerste lus af met een mooie bonus van 16 seconden. Bert Cornelis volgt met de Citroën DS3 R5 op driekwart minuut, terwijl Timothy Van Parijs (Porsche) en Pieter-Jan Meyvaert (Ford Fiësta R5) volgen in vierde en vijfde positie.

Kevin Abbring raakte door technische problemen niet tot op de eerste KP, terwijl Melissa Debackere ondanks een knappe start in derde positie een draagarm beschadigde en moest opgeven.

Foto: RIP-Degryse



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op zaterdag 8 april 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting TAC Rally.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons