Total 24 Hours of Spavan der Horst

Tierenteyn schudt de VAS wakker

VAS Logo
VAS Logo
De hapjes van de voorbije dagen liggen nog zwaar op de maag en toch komt de Tierenteynrit er al aan. Inderdaad, het VAS seizoen 2019 gaat opnieuw vroeg van start met de discipline rittensport die het startschot geeft op vrijdag 4 januari en op de voorlopige inschrijvingslijst staan er al 56 deelnemende wagens.
In de categorie Recreatie kijken we vooral naar De Pau en Hooreweghe, voormalig kampioenen Dewulf- Collie en Hoogwijs-Wellens of Bart en Bram Babeliowsky.

Ook de klasse Toerisme is goed gevuld en daar zal het waarschijnlijk een titanenstrijd worden tussen de Matra Murena van Steven en Jos Deman en de Volvo van Karel en Korneel Vandoorn. Maar er zijn nog een handvol andere kandidaten die de zege kunnen opeisen in Lauwe, zoals De Cnodder-Huysmans, Eysermans-Poulmans, Jurgen en Tim De Bruyne of Sam De Wolf en Julie Cole.

Enkel in Sport loopt de spoeling voorlopig dun want de strijd zal er gaan tussen Seynaeve-Vanoverschel- de, Bart en Bjorn Buysse of Coussee-Himpe.

Maar dit alles is maar een vroege prognoses of een berekende gok. Vooral de eerste wedstrijd in Lauwe ziet wel eens zeges en podia voor daglicenties en lokale rijders, die niet noodzakelijk meespelen voor het kampioenschap. Het is nog vroeg dag, is een dooddoener van jewelste maar in dit geval ook de waarheid bij uitstek!

Persbericht VASSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VAS Rally op woensdag 2 januari 2019.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons