van der Horst

Tom Boonen dit weekend weer aan de slag in de VW Fun Cup

Tom Boonen
Tom Boonen
Na zijn deelname aan de 24 uren van Zolder heeft Tom Boonen niet stil gezeten, in alle stilte bouwt hij verder aan zijn autosportcarrière. Zo kwam hij begin september aan de start van de 24 Hours of Barcelona met een BMW M235i van QSR Racing Team en reed hij mee in een manche van de Franse Lamera Endurance Cup op de omloop van Val de Vienne. Dit weekend komt hij voor de tweede maal aan de start van een VW Fun Cup race tijdens de 10 Hours of Mettet.
Ruben Van Gucht - Bert Longin - Tom Boonen - Anthony Kumpen
Ruben Van Gucht - Bert Longin - Tom Boonen - Anthony Kumpen
Tom Boonen startte zijn autorace carrière bij de 25 Hours VW Fun Cup waar hij met de steun van de Belgian VW Club een wagen deelde met Anthony Kumpen, Bert Longin en Ruben Van Gucht. Nu zondag rijdt hij een 10 uren durende wedstrijd van de VW Fun Cup op de omloop van Mettet maar ditmaal komt hij uit voor Club Sport Racing by M3M. Zijn ploeggenoten worden ditmaal Philip Vandewalle, Joris Mans en Olivier Aerts. Zeker is ook al dat Tom Boonen opnieuw achter het stuur kruipt van een QSR Racing Team BMW voor de 12H Spa-Francorchamps, de laatste manche van de 24H Touring Car Endurance Series die begin oktober plaats vindt. 

Foto's: Niels Vaeck & Ronald Janssens



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in VW Fun Cup op donderdag 21 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Kronos 10 Hours.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons