van der Horst

Tom Boonen en Anthony Kumpen opnieuw in de 25H VW Fun Cup

Clubsport Racing Stars - Boonen/Kumpen/Vanhengel/Vandewalle
Clubsport Racing Stars - Boonen/Kumpen/Vanhengel/Vandewalle
Hoog bezoek gisterenavond in de Volvo Sterckx-garage in Halle, waar 'Clubsport Racing Stars' hun versterkingen voor de 25 Hours VW Fun Cup kwam voorstellen. De naamswijziging specifiek voor het hoogtepunt van het seizoen lijkt in ieder geval helemaal op zijn plaats. Tom Boonen, gewezen wereldkampioen wielrennen en Anthony Kumpen, recordhouder in de 24 Uur van Zolder, vervoegen het team van Philip Vandewalle en Bram Vanhengel met de VW Fun Cup #114.
Tom Boonen - Anthony Kumpen
Tom Boonen - Anthony Kumpen
Tom Boonen maakte exact één jaar geleden zijn autosportdebuut in de European VW Fun Cup en de 25 Hours VW Fun Cup, waar hij meteen een stevige indruk achterliet. Ondanks zijn drukke autosportagenda kon de 37-jarige Bom van Balen niet weerstaan aan een terugkeer in de langste en meest fun van alle etmaalraces. Boonen zal ook starten in Mettet (22-23 september) en tijdens de seizoensfinale in Zolder (27-28 oktober). 

De #114, geïnspireerd door het aantal UCI-overwinningen van Tom Boonen, zal met zijn nieuw 'retro pop art'-design, een knipoog naar Andy Warhol, meteen te herkennen zijn op het circuit. Een originele en unieke branding was de doelstelling, en bovendien straalt het ontwerp perfect de ingesteldheid van het team uit: met gezonde ambitie en een professionele omkadering deelnemen en dat in een gemoedelijke sfeer. 

Clubsport Racing Stars - Boonen/Kumpen/Vanhengel/Vandewalle
Clubsport Racing Stars - Boonen/Kumpen/Vanhengel/Vandewalle
In de pitbox zal Joris Mans instaan voor de strategie en M3M voor de voorbereiding en ondersteuning van het team. Hazgo, Sterckx, Castaar, LePlan Wine, Roberta Pastabar, Compare My Laps en Octane 76 zijn opnieuw de trouwe partners van Clubsport Racing. Achter de schermen worden Tom Boonen, Anthony Kumpen, Philip Vandewalle en Bram Vanhengel bijgestaan door Spike Agency om ideeën uit te werken. Het 'Fun'-gehalte van het team is zo alvast gegarandeerd!

De 25 Hours VW Fun Cup in Spa-Francorchamps is op 7 en 8 juli aan zijn 21ste editie toe. Clubsport Racing en zijn vier rijders kijken er in ieder geval erg naar uit!

Foto's: Clubsport Racing  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons