van der Horst

TOTR sluit testfase positief af

Tires On The Road
Tires On The Road
De ploeg achter Tires On The Road heeft de testperiode van 30 dagen met glans doorstaan. De echte winter bleef uit waardoor de ganse equipe zich in perfecte omstandigheden kon voorbereiden op zowel technisch als administratief vlak. Momenteel kan TOTR niet minder dan 2.580 diverse maten/types winterbanden leveren en monteren binnen de 24H en dit zowel voor personenwagens, 4 x 4 als lichte vracht.
Tires On The Road
Tires On The Road
Als reactie op de resultaten van de enquête startten vader en zoon, Dirk & Tom Van Rompuy midden november 2013 “TIRES ON THE ROAD - TOTR” op. Deze mobiele bandenservice biedt enorme mogelijkheden voor zowel bedrijven, zaakvoerders, kleine zelfstandigen als vrije beroepen.

“Via onze www.TOTR.be kan iedereen zelf zijn eigen offertes samen stellen” steekt Dirk Van Rompuy van wal. “Je hoeft gewoon de huidige maten van je banden even in te geven in het systeem en automatisch krijg je een lijst met alle prijzen van alle beschikbare merken. Kom je er niet uit dan kan onze helpdesk geraadpleegd worden via het gratis 0800 nummer welke je helpt bij de keuze van de juiste band voor jouw specifieke wagen. Op basis van de offerte maak je dan een afspraak. TOTR zal in samenspraak met de klant aanwezig zijn op uur en locatie. Dit kan de parking van het kantoor zijn, maar ook thuis, de golfclub, elke locatie, tijd en uur zijn mogelijk. Op deze manier kan de klant verder werken en spaart hij geld uit want de service die we bieden is all-in en goedkoper dan enkele uren op non actief staan”

“Technisch is TOTR een hoogstandje” gaat Tom van Rompuy verder. "Naast de website waar de klant alle up to date officiële prijzen van de bandenleveranciers te zien krijgt zijn de servicewagens ultra modern ingericht. Alle voertuigen zijn ingericht met eigen stroom en lucht voorzieningen om autonoom te kunnen werken. De nieuwste bandenmachines (ROF = Run On Flat) zorgen voor een perfecte montage van uw banden zonder enige beschadiging. Uitbalanceren, vervangen van standaard of elektronische ventielen, stockage van uw winter- en of zomerbanden, het hoort er allemaal bij indien men een perfecte service wil verlenen.

Service & kwaliteit het belangrijkste
Tires On The Road
Tires On The Road
“Uiteraard heeft dit alles een prijs” gaat Dirk Van Rompuy verder. “We mogen echter niet uit het oog verliezen welke enorme besparingen een bedrijf hiermee kan realiseren, om nog maar te zwijgen van de niet verloren tijd. Zo halen wij bvb ook de banden en velgen van de nieuwe klanten op bij hun bestaande bandenleverancier”.

Tires On The Road is dagelijks (maandag tot zaterdag) beschikbaar van 08.00 tot 19.00 en buiten de kantooruren (voor 08.00 en na 19.00 – zondag) tegen meerprijs.

Alle nuttige info is te vinden op de website www.TOTR.be en persoonlijk contact voor opmaak van uw offerte kan via het gratis nummer 0800 25 235 of info@totr.be          
 
Tires On The Road – a division of VRR bvba | Van Den Nestlaan 189 | B-2550 Broechem | BE 0534.432.683



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 18 december 2013.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons