van der Horst

Toyota Motorsport wil GT86 CS-R3 in Rally van Ieper

Toyota GT86 CS-R3
Toyota GT86 CS-R3
Toyota Motorsport zou graag een Toyota GT86 CS-R3 in de Rally van Ieper zien rijden, dat kon Autosport.be deze week optekenen in een gesprek met ingewijden van de motorsportafdeling van Toyota. Afgelopen jaar liet onze landgenoot Patrick Snijers de achterwielaangedreven bolide debuteren als nulwagen in de Condroz-rally, de laatste manche van het Belgisch Kampioenschap Rally 2015, maar tot dusver zagen we de wagen niet meer in actie komen binnen onze landgrenzen. Als het aan Toyota ligt, komt daar dus evenwel verandering in.
Toyota GT86-CS-R3
Toyota GT86-CS-R3
Toyota Motorsport GmbH wil maar al te graag een GT86 CS-R3 zien rijden in de Rally van Ieper en zoekt daarvoor naarstig naar een partner in ons land. Wegens de drukke agenda rond de 24 Heures du Mans, zal het niet Toyota's motorsportafdeling uit Keulen zijn die de wagen inzet, maar de Duitsers willen de achterwielaangedreven bolide aan zeer interessante voorwaarden ter beschikking stellen van derden, waarbij deze de wagen huren - samen met een pakket aan onderdelen & wisselstukken. Een project om verder te volgen dus...

Teams en rijders die interesse hebben om de wagen in te zetten, kunnen ons altijd bereiken via het contactformulier; wij brengen je in contact met een projectverantwoordelijke van Toyota Motorsport GmbH.

Foto's: Toyota Motorsport GmbHSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Rally Nationaal op maandag 28 maart 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Kenotek Ypres Rally.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons