van der Horst

Trophée de Bourgogne: Ide op SRT Corvette - Wijziging BoP

Belgium Racing - Porsche 911 GT3 R versus SRT - Corvette C6.R
Belgium Racing - Porsche 911 GT3 R versus SRT - Corvette C6.R
Op de eerste versie van de deelnemerslijst die BRCC-promotor Kronos Events publiceerde troffen we de naam van Armand Fumal nog aan op de SRT Corvette C6.R. Fumal zou de plaats innemen van Max Van Splunteren op de potente Amerikaan, maar nu blijkt dat noch Fumal, noch Van Splunteren jr. (focus op studies) aanwezig zullen zijn in het Franse Dijon. De snelle West-Vlaming Enzo Ide werd vervolgens gecontacteerd en zal dan ook de derde rijder op de gele Corvette zijn dit weekend, dat bevestigde zowel Ide als organistor Kronos Events. Vooralsnog betreft het een eenmalige deelname, al wordt natuurlijk niets uitgesloten.
--- DEELNEMERSLIJST BRCC TROPHEE DE BOURGOGNE (pdf) ---

New Race Festival: Beelden van de sessies op zaterdag
Onderaan deze bijdrage treft u overigens de laatste versie van de BRCC-deelnemerslijst voor de Trophée de Bourgogne aan. Daarnaast kunnen we tevens berichten dat er een gevoelige wijziging is doorgevoerd in de Balance of Performance tussen de GT Pro en GT Pro-Evo klassen. Waar het onderlinge verschil tussen beide categorieën in pitstop tijd voorheen 3 min 10 seconden bedroeg, is dat nu nog maar 1 min 50. Enkel de PK Carsport Audi komt dit weekend uit in GT Pro.

Foto: Marnik Mouchaers & Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Belgian Racing Car Championship op donderdag 8 mei 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophée de Bourgogne.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons