van der Horst

Trophée des Fagnes: Pole voor Longin en Piessens

Trophée des Fagnes: De race in beeld gebracht
Het duo Stienes Longin-Thomas Piessens heeft zijn BMW E36 deze morgen op de pole geplaatst voor de seizoensopener van de BGDC in Spa. Ze draaiden een strakke 2’57”499 of een dikke halve seconde sneller dan de BMW E36 van Huygens-Vandenabeele. Koen de Wit realiseerde de derde chrono, maar moest reeds zeven seconden incasseren. De broers Franssen en het Recy Racing duo De Vocht-Van Loo maken de voorlopige top 5 rond.
De eerste niet-BMW was de Seat Toledo van het Waalse duo Kevers-Paisse die zich in zesde stelling positioneerde. Donnacuo en De Zan waren de snelste in de BMW Clubsport Trophy met een 25ste chrono algemeen. Zij bleven de duo’s Schier-Theuws en Reyniers-Feraille voor.

Deze namiddag wordt deze eerste endurance van 200 minuten op gang geschoten en niet minder dan 70 wagens kondigden zich deze morgen aan voor de kwalificatie.

Foto: Marnik Mouchaers 



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Belgian Gentlemen Drivers Club op zaterdag 5 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophée des Fagnes.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons