van der Horst

Trophy of the Dunes: Derde plaats voor Milan De Laet

Milan De Laet/Richard Morris - Revolution 500SC
Milan De Laet/Richard Morris - Revolution 500SC
Op het circuit van Zandvoort vond zaterdag al een eerste race van de Supercar Challenge plaats in het kader van de Trophy of the Dunes. De race werd gewonnen door Mex Jansen/Jordin Poland in een BMW M6 GT3 van Koopman Racing. Zij gingen Max Tubben en Max Weering in een identieke wagen maar van JR Motorsport, vooraf. Opvallend was de derde plaats van Milan De Laet, die een Revolution 500SC deelde met Richard Morris.
Jonas de Kimpe/John de Wilde - VW Golf TCR
Jonas de Kimpe/John de Wilde - VW Golf TCR
Verder noteerden we van Belgische zijde een zesde plaats in de GT divisie voor Pierre-Etienne Bordet (Speedlover Porsche 992 GT3 Cup). Jonas de Kimpe en John de Wilde (VW Golf TCR) eindigden tweede in de SuperSport 1 divisie na de JR Motorsport BMW M3 van Ruud Olij. Chris Voet en Bart van den Broeck (Traxx Racing Alpine A110) werden vijfde in de SuperSport 2 divisie terwijl teamgenoten Ignace van den Broeck en Leon Iserbyt (Renault Clio) de besten waren in de Sport 2 divisie.

Foto's: Supercar ChallengeDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op zaterdag 16 september 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophy of the Dunes.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons