van der Horst

Truck Grand Prix: Voorbeschouwing van Didier van Dalen

Enkele dagen na de scholieren, zal ook Didier Van Dalen er op 14, 15 en 16 september weer aan beginnen en dat op Circuit Zolder. De Porsche GT3 Cup Challenge Benelux is dan toe aan de voorlaatste meeting van het seizoen tijdens de populaire Zolder FIA Truck Grand Prix.
  • VR Racing
Zoals steeds zijn er twee races van 30 minuten voorzien, met starts op zondag om 12u55 en 16u50. Zoals steeds tijdens de Limburgse meeting op de Europese kalender van de Trucks, zullen de tribunes dan goed gevuld zijn. 

“Zeven weken na de races in het voorprogramma van de 24 Uur van Spa, waar ik voor het eerst het podium op kon, is dit ook weer een belangrijke afspraak”, blikt Didier vooruit. “Het is de enige afspraak in Limburg, maar ik ken het circuit goed, want ik heb er vorig seizoen deelgenomen aan het Belcar Endurance Championship, met een Porsche 911 GT3 Cup. Natuurlijk moet ik me aanpassen aan de nieuwe generatie van de Porsche Cup (de Gen II), maar onmogelijk zal dat niet zijn. We gaan hard werken met het team van Kronos Porsche Centre om weer goede resultaten neer te zetten.” 

De finale vindt dan weer plaats op het prestigieuze Circuit Paul Ricard en dat midden oktober. Didier hoopt uiteraard eerst goed te scoren op Zolder, een omloop die hem zeker zou moeten liggen. Aarzel dan ook niet om de Porsche 911 GT3 Cup #991 van Kronos Porsche Centre in de psychedelische kleuren !

Persbericht Didier van DalenSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op maandag 10 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting FIA Truck Grand Prix.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons