van der Horst

Ugo De Wilde aan de start van de 25h VW FunCup in Spa-Francorhamps

Ugo De Wilde- AC Motorsport
Ugo De Wilde- AC Motorsport
Ugo De Wilde zal binnen twee weken voor de tweede keer in zijn nog jonge carrière aan de start verschijnen van de 25h VW FunCup, op het circuit van Spa-Francorchamps. De Wilde, die het nieuws vandaag aan autosport.be bekend maakte, was vorig jaar de jongste deelnemer in het veld en kijkt uit naar het groot autosport feest, zoals hij het zelf omschrijft.
Ugo de Wilde - JD Motorsport
Ugo de Wilde - JD Motorsport
De Wilde, die dit seizoen niet onaardig aan de slag is in de Formule Renault Eurocup zal het kuipje van de AC Motorsport kever delen met Benoît Philips, de Italiaan Benny Noberasco en Nick Geelen, die we kennen uit het Belcar kampioenschap. De Wilde ziet zijn deelname als ideaal intermezzo tussen de laatste wedstrijden in de Renault Eurocup. 
"De pauze tussen mijn laatste wedstrijd, die plaatsvond in Le Castellet en de volgende, in het voorprogramma van de 24h van Spa Francorchamps, is groot. Mijn deelname aan de 25h FunCup is een prima aanvulling van mijn kalender. We hopen op een amusante wedstrijd maar we gaan er wel ons best voor doen. Ik zou namelijk liegen als ik zeg dat ik geen oog op het algemene klassement zou werpen."
 
 Foto's: Ugo De Wilde & Autosport.be
 
 
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Philippe De Roeck in VW Fun Cup op dinsdag 2 juli 2019.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons