Ugo de Wilde opnieuw aan de start van de Road To Le Mans

Ugo de Wilde
Bijna een jaar geleden reed Ugo de Wilde op het circuit van Le Mans de twee wedstrijden die deel uitmaken van de Road To Le Mans. Wedstrijden die openstaan voor GT wagens en LMP3 prototypes. Vorig jaar kwam de Wilde uit op een Duqueine van DKR, ditmaal neemt hij het stuur van een identieke wagen maar nu bij Mühlner Motorsport.
Mühlner Motorsports - Duqueine M30 D08 Nissan
De Wilde maakte indruk voor zijn debuut in een LMP3 bolide vorig jaar bij de Road To Le Mans, hij finishte er zesde maar moest opgeven in de tweede race. Dit jaar rijdt onze landgenoot de European Le Mans Series voor Inter Europol Compétition, maar aangezien het team de etmaalrace betwist bleef er geen tijd over om ook deel te nemen aan de Road To Le Mans, die voor geen enkel kampioenschap in aanmerking komt. De Wilde had dus de keus om voor een ander team te gaan en het werd Mühlner Motorsport waar hij gekoppeld wordt aan de Duitser Moritz Kranz. De eerste race over 55 minuten van de Road To Le Mans vindt al plaats op donderdagavond terwijl de tweede race van start gaat op zaterdagmorgen, vier uren voor de start van de 24 Heures du Mans.

Foto's: Arden Motorsport & Thomas Smets

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in European Le Mans Series op woensdag 4 augustus 2021.