van der Horst

Uitgebreide berichtgeving inclusief live-TV en streaming voor de Hankook 12H ZANDVOORT

24H Series Powered by Hankook
24H Series Powered by Hankook
Na het succes van de live-uitzendingen op Motors TV tijdens de Hankook 24H DUBAI, de seizoensstart van de 24H SERIES powered by Hankook, begin dit jaar, zendt Motors TV ook het grootste deel van de Hankook 12H ZANDVOORT (29-30 mei 2015) uit. Het eerste gedeelte van de race is op vrijdag 29 mei van 15.30 tot 19.00 uur te zien, inclusief de voorbereidingen voor de race en de startopstelling, plus de volledige drie uren van de race op vrijdag. Op zaterdag zendt Motors TV van 8.15 tot 11.25 uur, inclusief startopstelling en de herstart van de race, en van 12.25 tot 17.55 uur uit, tot aan de finish. Daarnaast is er gedurende de volledige race live-streaming te zien op de officiële website van de serie, www.24hseries.com, plus op het Youtube-kanaal van de serie. Het team van Radiolemans.com is ter plekke aanwezig voor het verzorgen van live-commentaar.
  • Shopa
“Met meer dan 60 teams op de voorlopige inschrijflijst is de belangstelling voor de Hankook 12H ZANDVOORT overweldigend”, zegt Natasha Mark van CREVENTIC. Het Nederlandse bureau is promotor en organisator van de 24H SERIES powered by Hankook, in samenwerking met het Dutch National Racing Team (DNRT). “Vorig jaar was de première van het evenement een groot succes en het merendeel van de teams die er vorig jaar bij waren, hebben zich nu opnieuw aangemeld, plus tal van nieuwe teams die er graag bij willen zijn. Zandvoort wordt beschouwd als een echt rijderscircuit met snelle en uitdagende bochten en volop hoogteverschil. De unieke locatie aan de Noordzeekust en de lange historie van het circuit dragen ook bij aan het prestige. Met de uitgebreide verslaggeving die we nu hebben, inclusief live-uitzendingen op Motors TV en live-streaming, worde de race nog populairder.” Naast de live-uitzendingen wordt ook een 48 minuten durende samenvatting met de hoogtepunten van het evenement geproduceerd, die op een later tijdstip zal worden uitgezonden.  

Onboard-opnamen zijn altijd een spectaculair onderdeel van de uitzendingen van autosport-evenementen. Daarom worden er tal van onboard-camera’s ingebouwd in de auto’s die deelnemen aan de Hankook 12H ZANDVOORT, zodat de actie vanuit rijdersperspectief in beeld gebracht wordt. Teams die voor de Hankook 12H ZANDVOORT nog een onboard-camera in hun auto willen hebben, kunnen er bij de organisatie van de race een bestellen. Meer informatie over de Hankook 12H ZANDVOORT en de andere wedstrijden van de 24H SERIES powered by Hankook is te vinden via: www.24hseries.com.

Creventic Press
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Internationaal op woensdag 29 april 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12 Hours of Zandvoort.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons