van der Horst

USA Oldtimer veiling bij American Festival Nascar Finals te Circuit Zolder

USA Oldtimers te Circuit Zolder
USA Oldtimers te Circuit Zolder
De beroemde en beruchte Amerikaanse Nascar Euro-finale heeft sinds 2015 ook officieel een thuis in Zolder als één van de meest spectaculaire races op onze kalender. Een open pitwalk, publieke starting grid en een festival boordevol typisch Amerikaans entertainment vormen hét paradijs op aarde voor Nascar-fans!
Uw eigen Oldtimer verkopen middels een veiling?

USA Oldtimers te Circuit Zolder
USA Oldtimers te Circuit Zolder
Van 8 tot en met 11 oktober 2016 vindt de online veiling ‘USA Oldtimers te Circuit Zolder’ plaats. Ter promotie van deze veiling zal BVA Auctions aanwezig zijn tijdens het American festival circuit Zolder Nascar Finals dat plaatsvindt op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2016 te Circuit Zolder in België.


Mocht u zelf nog een Amerikaanse oldtimer hebben staan die u wenst te verkopen, dan kan u uw Amerikaanse oldtimer laten veilen middels bovenstaande veiling. Een auto inbrengen kost € 250,00 exclusief BTW.

Hiervoor krijgt u het volgende:
- Toegang tot paddock met oldtimer voertuig tijdens het American Festival Circuit Zolder Nascar Finals
- Parking binnen circuit voor eigen wagen (oldtimers blijven ter plaatse)
- 2x toegangstickets (ter waarde van € 50,00)
- Lunch en drank voor deelnemers
- Toegang tot gehele circuit
- Fun weekend
- Professionele beschrijving bij u thuis van het voertuig
- Internationale campagne voor de veiling van het voertuig

Waarom veilen via BVA Auctions?

BVA Auctions is met meer dan 5 miljoen bezoekers per maand en met meer dan 1,2 miljoen geregistreerde bieders afkomstig uit 95 landen "de site" om uw oldtimer te verkopen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BVA via mail: sales@bva-auctions.be of u neemt contact op in België met David Westhof +32 476 23 00 81, in Nederland met Hans Winter +31 6 53 38 62 88.Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op woensdag 22 juni 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Festival.
  • Powercars

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons