van der Horst

Valencia: Jules Gounon twee weken out na rugproblemen

Daniel Juncadella, Jules Gounon en Raffaele Marciello
Daniel Juncadella, Jules Gounon en Raffaele Marciello
Jules Gounon zal niet van de partij zijn tijdens de GT World Challenge Europe Sprint finale in Valencia. De Fransman heeft tijdens de wedstrijd van het IMSA Weathertech Sportscar Championship in Virginia een rugletsel opgelopen, waardoor hij twee weken buiten strijd is.
Hoewel Gounon twee weken geleden in Virginia het slachtoffer werd van een sortie en vorig weekend nog van de partij was voor een manche van de GT World Challenge Europe Endurance Cup in Hockenheim, is men pas nu erachter gekomen dat hij een paar breukjes heeft in twee van zijn wervels. Hierdoor moet hij genoodzaakt de komende twee weken langs de kant blijven staan en mist hij zo de manche van het British GT in Brands Hatch dit weekend en deze van Valencia voor de Sprint Cup het weekend daarna. De Fransman hoopt tegen de finale van de Endurance Cup in Barcelona terug achter het stuur te kruipen.

Foto: Vincent Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in GT World Challenge Europe Sprint op donderdag 8 september 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Valencia.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons