van der Horst

Véronique Hostens stopt aan de zijde van Vincent Verschueren

Vincent Verschueren-Hostens - Skoda Fabia R5 Godrive
Vincent Verschueren-Hostens - Skoda Fabia R5 Godrive
Het is met spijt in het hart dat Véronique Hostens meldt dat ze de beslissing heeft genomen om een punt te zetten achter haar carrière als copilote. Ze maakte in 2013 haar debuut aan de zijde van Pieter Tsjoen, maar stapte kort erna in de wagen van GoDrive om met Vincent Verschueren en de Skoda Fabia R5 de titel te pakken in 2017.
  • MF Racing
Vincent Verschueren - Skoda Fabia R5
Vincent Verschueren - Skoda Fabia R5
Véronique Hostens: "Op dit niveau presteren in de rallysport vergt erg veel tijd. Ik ben in de eerste plaats de mama van twee schatten van kinderen, een zoon en een dochter. Ik moet er vooral voor hen zijn en dit jaar had ik het gevoel dat ik hen misschien niet de aandacht kon geven die ze verdienen door mijn rallyprogramma. Bovendien heb ik een zaak in de modewereld en het rallyseizoen is heel moeilijk te combineren met die job. Ik wil er vanaf nu meer zijn voor mijn kinderen en wil me terug volledig toeleggen op mijn werk".

"Natuurlijk ben ik Gaby Goudezeune, Vincent Verschueren en het volledige team van Godrive, de sponsors en onze fans enorm dankbaar voor het vertrouwen en de fantastische momenten die we samen beleefd hebben.

Foto's: RIP / Davy Degryse

 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op dinsdag 9 oktober 2018.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons