van der Horst

Verstappen: "Enkel interesse in 24H Daytona met mijn vader"

Max Verstappen en vader Jos
Max Verstappen en vader Jos
Met de geplande uitstap van Fernando Alonso naar de 24 Hours of Daytona begin volgend jaar, tonen ook enkele andere rijders interesse in een deelname aan een dergelijke wedstrijd. Tijdens de persconferentie voor aanvang van de Grote Prijs van Mexico werd de vraag gesteld aan onder meer Sergio Pérez en Max Verstappen. Pérez heeft zeker interesse en gaf aan ooit de wedstrijd te willen betwisten, terwijl het antwoord van Max Verstappen iets killer was.
Jos Verstappen (l.)
Jos Verstappen (l.)
"Mijn eerste optie is om zo lang mogelijk in de Formule 1 te blijven. Daarna, als ik er van hou, zal ik het misschien doen (deelnemen aan een race als de 24H Daytona n.v.d.r.). Ik wil dat echter alleen doen met mijn vader (als teamgenoot n.v.d.r.). Het is zeer moeilijk om, na de Formule 1, elders dezelfde sensatie te voelen. Daarom wil ik dit zo lang mogelijk blijven doe."


Foto's: Georges De Coster & Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Formule 1 op vrijdag 27 oktober 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Mexico.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons