van der Horst

VIDEO: Belgian Audi Club Team WRT in de Total 24 Hours of Spa

Team WRT - Audi R8 LMS
Team WRT - Audi R8 LMS
Het is een traditie waar alle fans van houden. Ieder jaar maakt het bedrijf B-Side van Christophe Hanquet een video voor Belgian Audi Club Team WRT waarin het verhaal wordt gedaan van het team uit Baudour tijdens de afgelopen Total 24 Hours of Spa. Een film die lang niet alleen de 24 uur zelf in beeld brengt! We krijgen er een blik achter de schermen met de voorbereiding in het atelier, de teambuilding voor de volledige staff, de mecaniciens en de rijders, de parade in Spa…
Bijna veertig minuten lang is de spanning te snijden. Het podium was dit jaar dan wel niet de beloning voor het avontuur, voor het eerst sinds de overwinning van 2011, deze film – met de titel ‘What happened’ – blijft een niet te missen meesterwerk. Zie hier ! Belgian Audi Club PressSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Blancpain GT Endurance op donderdag 14 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons