van der Horst

Video: Prachtige terugblik van WRT op 24H Spa

WRT Audi R8 LMS GT3 Evo #2
WRT Audi R8 LMS GT3 Evo #2
Het W Racing Team vierde in 2019 zijn tiende verjaardag en uiteraard stonden de troepen van Vincent Vosse opnieuw aan de start van de 24 Hours of Spa, een race die het team uit Baudour tweemaal op het palmares heeft staan. Het werd een memorabele editie en niet enkel omwille van de hevige regenval en de urenlange rode vlag-pauze, die maar op weinig begrip van Vosse kon rekenen.
De WRT Audi #1, die de ganse race sterk voor de dag kwam, kreeg een bonus op zondag toen de safety car de verkeerde wagen oppikte als leider. WRT-rijder Nico Müller maakte echter een foutje en dat gaf zustermerk Porsche de gelegenheid om met de zege aan de haal te gaan, temeer daar de WRT Audi in de eindfase van de baan geduwd werd en crashte. Net als bij de editie 2018, gunt WRT ons een kijkje achter de schermen in een prachtige terugblik op de 24 Hours of Spa 2019, met deskundig commentaar van Gert Vermersch.
Foto: Geert FranquetDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Endurance op dinsdag 7 januari 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons