van der Horst

Vier influencers gaan de uitdaging aan tijdens de Hankook 25 Hours Fun Cup

25H VW Fun Cup 2021
25H VW Fun Cup 2021
In oktober van vorig jaar waren ze elkaars tegenstanders tegen de ultrapopulaire GP Explorer op het ciruit van Le Mans, maar volgende week werken ze met elkaar samen. Valouzz, LeBouseuh en Dobby wagen zich, met de steun van Porsche Supercup-rijder en eveneens influencer Dorian Boccolacci, aan de 25ste editie van de Hankook 25 Hours Fun Cup. Hun ambitie? Zich amuseren en hun fans ontmoeten op het mooiste circuit ter wereld.
De vier influencers
De vier influencers
Met ruim twaalf millioen abonnees op verschillende sociale media (Instagram, YouTube, Tiktok) zullen Valouzz, LeBouseuh, Dobby en Dorian Boccolacci niet alleen veel van hun volgers op de been brengen naar het Circuit de Spa-Francorchamps, maar ook op hun kanalen het verhaal brengen van hun deelname aan de langste race ter wereld: de Hankook 25 Hours Fun Cup. Dankzij een samenwerking tussen hun agentschap Bump, organisator Kronos Events en Comtoyou Racing, bestuurt het viertal tijdens het weekend van 15 en 16 juli de racekever met startnummer 78.

“25 uur racen is een bijzondere uitdaging, zowel voor mij als voor mijn teamgenoten”, reageert wegkapitein en gewezen Formule 2-rijder Dorian Boccolacci. “Daarom hebben we de steun nodig van onze volgers en onze fans, die we massaal hopen te ontmoeten tijdens het raceweekend. Tot slot wil ik iedereen bedanken die dit project heeft mogelijk gemaakt. We zullen ze laten zien uit welk hout we gesneden zijn!”

De handtekeningensessie georganiseerd op zaterdag om 13.30 uur, aan de voet van de Hankook-toren (de voormalige Endurance-toren), is maar één van de vele kansen om de vier influencers in levende lijve te ontmoeten. Het toegankelijke kader van de Hankook 25 Hours Fun Cup vormt immers een ideale context!

Info & tickets: www.25hours.be

Meer informatie?
@dorianboccolacci  
@levraibouseuh 
@dobbyelfe_  
@valouzz_

Foto's: Niels Vaeck, Kronos Events



  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons