van der Horst

Vijf extra deelnemers voor de Roar Before the Rolex 24

Bar1 - Oreca FLM09 PC
Bar1 - Oreca FLM09 PC
Eerder op de week publiceerde de IMSA organisatie een voorlopige lijst van deelnemers aan de Roar Before the Rolex 24, de testdagen in aanloop naar de Rolex 24 at Daytona. Daar werden nu nog vijf extra wagens aan toe gevoegd wat het totaal aan deelnemers op 55 brengt.
Alex Job Racing - Audi R8 LMS GT3
Alex Job Racing - Audi R8 LMS GT3
De Prototype Challenge telde oorspronkelijk slechts twee deelnemers, maar daar komen nu drie exemplaren van de Oreca FLM09 bij. Naast de twee wagens die Bar1 eerder inschreef komen er nu twee wagens voor Starworks Motorsports en één exemplaar voor Performance Tech Motorsports bij. De GT Daytona klasse groeit met twee eenheden, Alex Job Racing schreef een Audi R8 LMS in en DAC Motorsports komt met een Lamborghini Huracán wat het aantal bolides met de stier op acht brengt. Met Marc Goossens, Laurens Vanthoor en Ja Heylen komen er dit weekend drie Belgen in actie in Florida.

Foto's: IMSASchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in IMSA WeatherTech SportsCar Championship op donderdag 5 januari 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rolex 24 at Daytona.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons