van der Horst

Vincent Vosse: "Deze is voor de mecaniciens"

Monza: De race in beeld gebracht
Terwijl ze al bezig waren met het afbreken van de stand en het inladen van de Audi’s R8 LMS ultra, kwam een trotse Vincent Vosse nog even terug op de prestaties van zijn troepen in Portimao. “Het resultaat in zijn geheel is echt wel onverwacht, maar uiteraard proberen we steeds alle kansen die zich voordoen te verzilveren”, lacht een trotse Team Principal van het Belgian Audi Club Team WRT.
Vincent Vosse
Vincent Vosse
“We vreesden het niveau van onze concurrenten en dit bleek achteraf terecht. Anderzijds geloofden we ook in onze eigen kansen! Dit resulteerde in een tweede plaats op zaterdag en een schitterende zege op zondag. Een resultaat dat te wijten is aan diverse factoren, waarvan ik er toch graag eentje wil onderstrepen: het absoluut perfecte werk van de mecaniciens tijdens de pitstops! Ik wil hen echt feliciteren en draag deze zege dan ook aan hen op. Ook Laurens en Robin hebben hun voortreffelijk van hun taak gekweten, iets wat eigenlijk het geval was van alle piloten. Als ik dan toch op zoek moet gaan naar een minder punt dan is het ongetwijfeld het feit dat het niveau van de andere drie wagens ook nog wat naar omhoog moet.”

Belgian Audi Cub Team WRT PressSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Blancpain GT Sprint op dinsdag 8 september 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Algarve.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons