van der Horst

Vincent Vosse : "Het totaalresultaat is al beter"

Vincent Vosse
Vincent Vosse
Vincent Vosse klonk zondagavond bij het verlaten van de Nürburgring eerder gelukkig. “Dit keer kunnen we stellen dat het team in zijn geheel heeft geschitterd met meerdere wagens die zich wisten te onderscheiden, het podium in het vizier hadden of punten wisten te pakken”, blikte de Team Principal van het Belgian Audi Club Team WRT terug.
“Nu goed, nog niet alles liep perfect, we kenden hier en daar wat problemen, maar het totaalresultaat is toch wel positiever dan na de vorige wedstrijden. Christopher (Mies) en Enzo (Ide) hebben opnieuw een zege behaald, wat uiteraard fantastisch is, en het duo bestaande uit Will (Stevens) en René (Rast) mocht twee maal proeven van het podium. Ook de andere ploegen toonden een prima ritme, maar kenden dan weer minder geluk. Ondanks het feit dat het op deze omloop niet evident is in te halen, vochten Fred (Vervisch) en Laurens (Vanthoor) zich terug van de 25ste naar de 7de plaats tijdens de hoofdrace, wat bewijst hoe sterk ze wel zijn. Bij wijze van kers op de taart, behaalden onze mecaniciens nog maar eens de Pit Stop Challenge na de snelsten te zijn geweest bij de bandenwissel. Aan ons om op de ingeslagen verder te gaan en dat voor de rest van het seizoen!”

Belgian Audi Club press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Blancpain GT Sprint op dinsdag 5 juli 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons