van der Horst

Virtual Belcar Championship ronde 2 in Spa-Francorchamps met 7 nieuwe teams

THETA Network eSports - BMW M4 GT4
THETA Network eSports - BMW M4 GT4
Tijd voor een nieuwe aflevering van de Virtual Belcar Series. Na de seizoensopener in Hockenheim zakt het digitale kampioenschap weer af naar de Belgische heimat voor een race van 180 minuten op Spa-Francorchamps.
Zeven nieuwe inschrijvingen.

Met zeven nieuwe teams aan de start zijn alle beschikbare gridslots volledig bezet. Bij de nieuwkomers noteren we de namen van AC Motorsport by LSR in Belcar 4, Vulcan Sim Racing in Belcar 2 en 4, Gforce Experience Team in Belcar 3 en Belcar 1, Arnage Competition in Belcar 1 en McChallenge by DB SimRacing in Belcar 4.

AC Motorsport by LSR

AC Motorsport is geen onbekende naam in de automotive wereld en willen via eSports ook extra aandacht voor hun team creëren. Om het e-team te managen trokken ze Gregory Bruart van Live-SimRacing aan. Net zoals in de realiteit doen ze ook in de virtuele wereldberoep op de Audi RS3 LMS en verschijnen dus aan de start in Belcar 4. “We hebben het volste vertrouwen in de ervaring van Gregory en we kijken heel erg uit naar onze samenwerking” alsnog Arnaud Quede.

Ook Virtual Belcar Skylimit Sprint cup boomt.

Tien extra wagens in het sprint kampioenschap, met enkele nieuwe en vertrouwde gezichten. De Dynamixx troepen zetten in totaal 5 extra rijders op de startgrid. Allemaal bekende namen: Jochen Lenaerts, Cemil Yagizoglu, Bram Vanuytven, Jeromy Hessels en Stef Delnooz. Andere nieuwe deelnemers: Navaro De Boever, Lucas Wijnant, Wouter Segers, Jurgen Van de Perre en Nick Puylaert.


Virtual Belcar Skylimit Sprint Cup en Virtual Belcar zenden alle races live uit op Youtube respectievelijk vanaf 19:15 uur en 20:45 uur.

Persbericht Virtual Belcar Championship / Foto: Kurt Vanhoenacker



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op vrijdag 28 mei 2021.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons