van der Horst

Visit Florida Racing verruilt Riley voor Ligier

Marc Goossens, Renger Van Der Zande en René Rast - Visit Florida Racing
Marc Goossens, Renger Van Der Zande en René Rast - Visit Florida Racing
Visit Florida Racing, het team waarvoor onze landgenoot Marc Goossens en de Nederlander Renger van der Zande uitkomen in het WeatherTech Sportscar Championship, startte het seizoen met een Riley Mk30 Dpi. De prestaties van de Amerikaanse bolide vielen echter tegen en het team heeft besloten om voor de tweede seizoenshelft de Riley op stal te laten en over te schakelen op een Ligier JS P217.
  • Shopa
Visit Florida Racing - Ligier JS P217
Visit Florida Racing - Ligier JS P217
Bij de volgende wedstrijd op 6 augustus te Road America komt de Ligier al in actie. Team eigenaar Troy Flis: “We hebben kunnen vaststellen wat de mogelijkheden van de Ligier JS P217 zijn, nie enkel in het IMSA kampioenschap maar ook in Europa, wij zijn dus ongeduldig om de wagen in Road America op de piste te brengen. Ik ben onder de indruk van de klantenservice aangeboden door Onroak Automotive en ik ken bovendien Max Crawford, die het Amerikaanse luik van Onroak in handen heeft, heel goed.”

Foto's: Rolex/Tom O'Neal & Onroak Automotive
 
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in IMSA WeatherTech SportsCar Championship op dinsdag 25 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Road America.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons