van der Horst

VLN 3: Eindelijk nog eens Frikadelli Racing

Frikadelli Racing Team - Porsche 911 GT3 R
Frikadelli Racing Team - Porsche 911 GT3 R
Na drie jaar is Frikadelli Racing er eindelijk nog eens in geslaagd een VLN-wedstrijd te winnen. De Porsche 911 GT3 R #31 van Lance David Arnold en Felipe Laser was vandaag de primus in de derde VLN-manche, nochtans was Laser eerder op de dag gecrasht tijdens de kwalificaties. Het team kon de wagen maar net op tijd herstellen, waardoor deze toch nog als elfde de start kon nemen.
  • Prospeed Competition
Wochenspiegel Team Monschau - Ferrari 488 GT3
Wochenspiegel Team Monschau - Ferrari 488 GT3
Lance David Arnold en Felipe Laser wonnen uiteindelijk met een halve minuut voorsprong op de Phoenix Racing Audi R8 LMS van Frank Stippler en nieuwkomer Vincent Kolb. Het podium werd vervolledigd door de Wochenspiegel Team Monschau (Rinaldi) Ferrari 488 GT3 #22 van Georg Weiss, Oliver Mayer en Jochen Krumbach. Voor het eerst in de geschiedenis van het kampioenschap had Ferrari overigens de eerste startrij veroverd in de kwalificaties, met op pole de andere Wochenspiegel Team Monschau Ferrari van Christian Menzel en Leonard Weiss (7:58.060), die in de wedstrijd ver terugviel met technische problemen. De top vijf werd volmaakt door de Falken Motorsports BMW M6 GT3 van Alexandre Imperatori en Jens Klingman en de Frikadelli Racing Porsche #30 van Klaus Abbelen, Sabine Schmitz en Alexander Müller.

--- UITSLAG VLN 3 (PDF) ---

Foto's: VLN
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring op zaterdag 23 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting VLN race 3.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons