van der Horst

VLN 3: Manthey scoort 1-2

Manthey Racing - Porsche 911 GT3 R
Manthey Racing - Porsche 911 GT3 R
Manthey Racing heeft de derde VLN wedstrijd van het seizoen gedomineerd. De Porsches 911 GT3 R van het lokale team palmden de volledige top drie in bij het vallen van de finishvlag. In regenachtige omstandigheden stond er geen maat op het exemplaar #912 van Nick Tandy en Richard Lietz dat zich eerder op de dag als vierde had gekwalificeerd. Aanvankelijk haalden zij het met een minuut voorsprong van de #911 van polesitters Kevin Estre en Michael Christensen, maar na een post-race tijdstraf van 15 seconden werd het Frans-Deense duo pas als vierde geklasseerd.
  • Hamofa Performance
De tweede plaats ging zo naar de 'oude' Manthey Porsche van Dennis Olsen en Otto Klohs, voor de Black Falcon Mercedes-AMG GT3 van Christodoulou-Engel-Metzger-Müller. De top vijf werd vervolledigd door de Schnitzer BMW M6 GT3 van Nick Yelloly en Sheldon Van Der Linde.

---  UITSLAG VLN 3 ---

Foto: VLN


 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring op zaterdag 27 april 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting VLN 3.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons