van der Horst

VLN: Volg de eerste VLN-race live!

Start VLN8
Start VLN8
Dit weekend wordt het VLN seizoen 2017 op gang getrapt met de allereerste wedstrijd; de 63e editie van de ADAC Westfalenfahrt. De wedstrijd duurt, net als de meeste races binnen het kampioenschap dit seizoen, vier uur en zal vanaf de allereerste vrije training live gevolgd kunnen worden via de livestream op deze pagina. De uitzending begint een kwartier voor de start van de training, om 8:15, en sluit af met de prijsuitreiking rond 16:30.
  • De Swert Opticiens
Wolf Henzler/ Martin Ragginger - Falken Motorsports Porsche 911 GT3 R
Wolf Henzler/ Martin Ragginger - Falken Motorsports Porsche 911 GT3 R
"Idealiter zou je de VLN-wedstrijden live moeten volgen op het circuit", vertelt VLN-baas Dietmar Busch. "Voor zij die niet persoonlijk kunnen afzakken naar de Nürburgring, is er de livestream. In 2016 lag het aantal kijkers bij de online uitzending 70 percent hoger dan het marktaandeel bij de reguliere TV-uitzendingen. Deze cijfers hebben ons overtuigd om niet verder te gaan met het oude concept en ons volledig te richten op livestream en de verspreiding van video's via digitale kanalen."




Foto's: VLN



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring op vrijdag 24 maart 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting VLN race 1.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons