van der Horst

VLN8: Walkenhorst BMW duikt nog maar eens onder recordtijd

Walkenhorst - BMW M6 GT3
Walkenhorst - BMW M6 GT3
Het begint stilaan te wennen, het VLN-kwalificatierecord werd vanmorgen voor de vierde opeenvolgende keer verbeterd. De Walkenhorst BMW M6 GT3 van Victor Bouveng, Christian Krognes en Jesse Krohn dook meer dan een seconde onder de chrono die Manuel Metzger bij de vorige manche op de tabellen zette met een Mercedes-AMG GT3 van Black Falcon. Met een 7:53.375 was de op Dunlop geschoeide BMW bijna twee seconden sneller dan de Haribo Mercedes van Uwe Alzen en Lance David Arnold.
  • G&A Motors Motorsport
De Manthey Racing fabrieks Porsche die de vorige wedstrijd nog wist te winnen liet ditmaal de derde tijd optekenen, nu met Kevin Estre en Earl Bamber achter het stuur. De Farnbacher Racing Lexus RC F GT3 start als zesde deze middag, terwijl de Ferrari 488 GT3 (Rinaldi Racing) bij zijn VLN-debuut de tiende tijd liet optekenen. Nico Verdonck start dit weekend weer met de H&R Alzen Ford GT, met de veetiende tijd in de kwalificaties. 

--- UITSLAG KWALIFICATIES VLN8 ---Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring op zaterdag 24 september 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting VLN race 8.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons