van der Horst

Volg de RACB Awards 2020 digitaal

RACB Awards logo
RACB Awards logo
De RACB Awards zijn steevast een evenement waar autosportminnend België reikhalzend naar uitkijkt. Vanwege de coronapandemie zal er dit jaar evenwel geen grootse ceremonie zijn, maar dat betekent hoegenaamd niet dat RACB in 2020 niet enkele opvallende prestaties in de kijker zet. Morgen, dinsdag, vindt namelijk de RACB Digital Awards plaats, gepresenteerd door Gaëtan Vigneron en Cynthia Reekmans. Een terugblik op een bijzonder autosportseizoen 2020 met daaraan gekoppeld de bekendmaking van de Rookie, Team en Driver of the Year!
Om niets van de RACB Digital Awards te missen, kan u op dinsdagavond vanaf 20u30 afstemmen op www.racb.com of kijken naar de Youtube video hieronder.

“De RACB nodigt alle liefhebbers van de Belgische autosport uit om op dinsdag om 20u30 naar www.racb.com te surfen”,  stelt Xavier Schène, General Manager van RACB Sport. “We bieden de autosportfans een uitzending van een dertigtal minuten aan, die zal worden gepresenteerd door Gaëtan Vigneron en Cynthia Reekmans. Na het voorwoord van onze president François Cornélis wordt op meerdere manieren op het seizoen teruggeblikt. Uiteraard hebben we aandacht voor de wedstrijden die in België werden afgewerkt, maar ook de prestaties van de Belgen in het buitenland krijgen de nodige aandacht.”


Foto: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Varia op maandag 28 december 2020.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons