van der Horst

Voorbeschouwing Full Speed Ahead Racing Team op het BGDC seizoen 2014

Met Johan Huygens (43) als vaste waarde en nieuwkomer Vincent van den Abeele (46) is het pilotenteam van Full Speed Ahead Racing Team, kortweg ‘FSA’, bekend. Net als vorig jaar zullen ze in het BGDC-kampioenschap 2014 aan de start verschijnen met de indrukwekkende BMW e46 M3.
Met twee prachtige overwinningen, twee poles en één tweede plaats op het palmares van het BGDC-kampioenschap in 2013, heeft FSA Racing Team, onder leiding van Huygens, een statement gemaakt en werd het team meteen de revelatie van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hoog voor 2014... “We hopen het succes van vorig jaar op zijn minst te evenaren maar zijn er ons van bewust dat in de autosport niets vanzelfsprekend is, er kan op elk moment iets mislopen waardoor het seizoen in gevaar komt, toch is het onze ambitie om dit jaar mee te strijden voor het algemene klassement, liefst tot de laatste dag”, aldus Huygens.
 
Johan Huygens zal dit seizoen bijgestaan worden door Vincent van den Abeele. Deze 47-jarige Ronsenaar mag dan wel nieuw zijn binnen FSA Racing Team, hij heeft al meer dan eens bewezen wat hij waard is als hij in een auto stapt.  Van den Abeele is zijn ‘racecarrière’ begonnen met karten en slalom. Daarna hebben de podiumplaatsen en overwinningen in verschillende klassen zich opgestapeld*. Absoluut geen trage jongen dus...

De BMW e46 M3 en het team zijn klaar... De piloten gekend... Op naar de eerste race van het nieuwe seizoen in Spa-Francorchamps.  Gentlemen... Start your engines!  

FSA press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op zondag 9 februari 2014.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons