van der Horst

Voorbeschouwing Kenny Herremans

Volgende week rijden de GT4-series in het voorprogramma van de Total 24Hours of Spa. Na drie weekends met telkens twee sprintraces boordevol spektakel zijn we halfweg en zien we heel verrassend onze landgenoot Kenny Herremans mee bovenaan in het klassement staan. Halfweg het seizoen mag gerust gezegd worden dat na een eerste-, tweede- en een derde plaats aangevuld met twee pole-positions de Leuvenaar meer dan gewoon meedraait. Vandaag wordt hij zelfs aanzien als titelkandidaat waardoor hij zelfs persoonlijk al twee opeenvolgende weekends een uitzonderlijke succesballast heeft gekregen.
"Dit klopt inderdaad. Weinig mensen weten dit, maar de voorbije twee weekends moesten wij tien seconden langer in de pits blijven staan tijdens onze pilotenwissel, wat ons wel telkens een mooie inhaalrace opleverde. Maar eerlijk gezegd probeer ik mij over deze niet 100%-eerlijke straf zo weinig mogelijk druk te maken en wil ik me blijven focussen op al het mooie wat ik heden meemaak."

"In Spa gaan we de druk niet uit de weg gaan, want we willen - in aanwezigheid van onze verschillende partners - een aanval doen op de tweede plaats in het kampioenschap welke maar vier punten voor ons verwijderd ligt."

"Mijn team en mijn management verdienen niet minder dan dat. Alles werd de voorbije maanden tot in de details voor mij geregeld van hotels tot vluchten, privé-testen, helm of zelfs een drinkbus."

"Wie had durven voorspellen dat ik na mijn Fiesta Cup-jaren hier zou staan? Nooit had ik dit durven dromen, maar dankzij mijn management en partners sta ik hier vandaag vol vertrouwen en wil ik absoluut komend weekend weer op het podium staan. Ik knijp me elke dag in de arm en hoop niet wakker te moeten worden uit deze mooie droom."

Persbericht Kenny Herremans



  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons