van der Horst

Voorjaarsraces: Bescheiden inbreng van de Belgen in de Supercar Challenge

Traxx Racing Team - Alpine A110 Cup
Traxx Racing Team - Alpine A110 Cup
Het nieuwe seizoen van de Supercar Challenge gaat dit weekend van start op het circuit van Zandvoort. De deelnemers aan de Prototype Challenge zijn er dit weekend niet bij, maar de strijd in de GT en Sport divisies belooft spektakel. Spijtig is de Belgische delegatie eerder aan de kleine kant dit weekend al wordt het uitkijken naar het debuut van de Alpine A110 Cup van het Traxx Racing Team.
Tony Verhulst - Honda Civic TCR
Tony Verhulst - Honda Civic TCR
Geen Belgen in de GT divisie de Radical divisie en zelfs niet de Supersport 1 Divisie. Het is in de Supersport 2 Divisie dat we onze landgenoten terugvinden. Na jaren trouwe dienst was de Peugeot RCZ Cup van Traxx Racing Team aan vervanging toe en het team schafte zich een Alpine A110 Cup aan. Dat betekent ook dat Bart van den Broeck en Chris Voet nu uitkomen in de Supersport 2 divisie en niet langer in de Sport Divisie. In diezelfde divisie zien we ook weer Tony Verhulst met de Honda Civic TCR terug. Team VDB brengt een Seat Cupra aan de start voor de Nederlander Yardy Hoogwerf en de Belg Steven Teirlinck.

Foto's: Ronald Janssens
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op vrijdag 14 april 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Voorjaars races.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons