van der Horst

VR Racing en Dakar Classic op EclipsTV (Update)

Dirk Van Rompuy & Chris Goris - Toyota HDJ80
Dirk Van Rompuy & Chris Goris - Toyota HDJ80
De uitzending gemist? Of je wilt nog eens bekijken hoe het ingewikkeld kluwen van de regularity discipline van de Dakar Classic deskundig wordt ontrafeld? Goed nieuws, want via de link onder de tekst kan je alles opnieuw bekijken. Vrijdag 28 april kan je om 17.15u op EclipsTV een reportage bekijken over het reilen en zeilen van VR Racing tijdens de voorbije Dakar Classic. We volgen de twee Toyota’s HDJ80 van Dirk Van Rompuy/Chris Goris en Erik Qvick/Jean-Marie Lurquin. Tijdens deze knappe reportage wordt ook uitleg gegeven hoe regularity tijdens de Dakar in elkaar steekt en wordt dit ingewikkeld kluwen vakkundig uitgelegd.
Hoog bezoek bij VR Racing
Hoog bezoek bij VR Racing
Wie denkt dat de Dakar Classic een gezondheidswandeling is zal er na de uitzending een andere mening op nahouden. Een must voor iemand die een betere inkijk wil in regularity dat de laatste jaren aan een grote opmars bezig is. Dirk, Chris en Erik doen uit de doeken hoe het systeem werkt en waarom de snelste niet altijd de race wint. Ook het systeem van de snelle assistentie binnen de race wordt besproken.

Wie de reportage dan toch zou missen, kan nadien op www.autosport.be de uitgebreide video nog bekijken. De link geven we na de uitzending op EclipsTV.   

EclipsTV is in principe door iedereen te bekijken via Telenet (kanaal 51), Proximus (kanaal 90-340), Orange (kanaal 39) en TV Vlaanderen (kanaal 28).

Update - Opnieuw bekijken?


Foto's: VR Racing by Qvick Motors
 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Dakar Rally Raid op vrijdag 5 mei 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Dakar.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons