van der Horst

The Final Race: Tom Boonen versus de RACB Youngsters

Comtoyou Racing - VW Fun Cup
Comtoyou Racing - VW Fun Cup
Dit weekend gaat op Circuit Zolder de finalerace door van de European VW Fun Cup. Eerder maakten we al melding dat Comtoyou Racing voor deze gelegenheid een wagen inzet voor drie zeer jonge rijders die meedingen naar het RACB Stuurwiel, Gilles Magnus, Ugo de Wilde en Tristan Földesi. De wagen van Comtoyou Racing staat al in de gepaste kleuren en het team verspreidde de eerste foto’s van de bolide. Een van de tegenstanders van de drie rookies wordt Tom Boonen, die op Zolder al aan zijn derde race in de Fun Cup toe is.
  • St. Paul
Belgian VW Club
Belgian VW Club
Tom Boonen heeft de smaak van het racen nu echt te pakken en bijna elk weekend is hij te vinden aan het stuur van een racewagen of het nu in de Belcar, de Lamera Cup, de 24H Series of de Fun Cup is. In deze laatste cup was hij eerder al te zien in de 25 Heures VW Fun Cup te Spa en de Kronos 10 Hours op het Circuit Jules Tacheny de Mettet. Net als in de vorige race komt Tom Boonen uit op een wagen van Clubsport-Racing by M3M en hij wordt in Zolder bijgestaan door Philip Vandewalle (net als in Mettet) en Bram Vanhengel. De trainingen en kwalificaties voor de Final Race vinden plaats op zaterdag, de race over 480 minuten is op zondag en start om 10u20.

Foto's: Comtoyou Racing & Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in VW Fun Cup op donderdag 26 oktober 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting The Final Race.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons