van der Horst

VW Golf van Didier Van Dalen en Amaury Richard onthult zijn kleuren

VW Golf TCR
VW Golf TCR
Verleidelijke oorlogskleuren. Zo kunnen we de koestwerkdecoratie die de Volkswagen Golf TCR van Didier Van Dalen en Amaury Richard zal sieren tijdens het seizoen 2016 van het TCR Benelux, misschien nog het best omschrijven. De machine uit Wolfsburg, die zal worden gekoesterd in de ateliers van Delahaye Racing, dankt het ontwerp van zijn decoratie aan de specialisten van Vanuf Design, die al twintig seizoenen lang meedraaien in de autosport.
De VW Golf van Didier en Amaury krijgt een schitterende driekleurige decoratie. Een harmonieuze mix van wit, rood en antraciet, de drie kleuren die ook terug te vinden zijn in het logo van Delaheye Racing. De mooie Duitse bolide kreeg het startnummer 3 toegewezen en zal ook trots de kleuren dragen van zijn belangrijkste partners: MAKIKKO, RETRODOR, HOTEL DU MINISTERE, IMMOBILIEN GUY FLENER, LA FLEUR DU PAIN, VDT DEVELOPMENT, LEFORT en CREASET. Last but not least is er natuurlijk ook nog de prestigieuze steun van de BELGIAN VW CLUB, die zich eveneens heeft geassocieerd met dit team, dat vast en zeker de heropleving van de Belgische circuits belichaamt.

Deze tegelijk elegante en sobere koetswerkdecoratie verwijst naar de doelstelling van beide rijders, die in de eerste plaats een mooi plaatsje onder de zon willen veroveren tussen de zowat vijftien teams die intussen al bevestigd zijn voor dit eerste seizoen van de TCR Benelux.

“En we hopen natuurlijk dat onze investering zal lonen”, glimlacht Gilles Terlinden, mede-eigenaar van Delahaye Racing. “Het TCR Benelux profileert zich als ‘the place to be’ in 2016 en wij wilden een unieke koetswerkdecoratie om op te vallen tussen de concurrentie. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat de Volkswagen Golf van Didier en Amaury prima in de smaak zal vallen bij de fotografen!” 

In de Chinese cultuur wordt rood geassocieerd met geluk. Moge deze kleur geluk brengen aan Didier Van Dalen en Amaury Richard tijdens hun eerste seizoen aan het stuur van de Volkswagen Golf TCR, een echte racebolide die niet minder dan 330 pk ontwikkelt. Het startschot van het TCR Benelux wordt gegeven op 21 en 22 mei eerstkomende, op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen.

 Foto: Delahaye Racing PressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in TCR Benelux op vrijdag 25 maart 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Spa.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons