van der Horst

Website van Bert en Stienes Longin steekt in een nieuw kleedje

Stienes en Bert Longin
Stienes en Bert Longin
In de autoracerij draait het om veel meer dan aan een stuur draaien en gas geven, dat is geweten. Een goede communicatie maakt deel uit van het totale plaatje, en een moderne website hoort daar ontegensprekelijk bij.
“Een goede website heb ik altijd belangrijk gevonden”, stelt Bert Longin. “Om de sponsors zichtbaarheid te geven en de fans op de hoogte te houden is het een uitstekend medium. Voor mezelf, maar sinds enkele jaren ook voor Stienes. Om onze webstek helemaal up-to-date te houden hebben we beroep gedaan op de mensen van Webhero, en ik moet zeggen dat ze uitstekend werk hebben geleverd.”

“Het is de missie van Webhero om de digitale held te zijn voor zelfstandigen en ondernemers”, aldus Karlien Valvekens, business developer bij Webhero. “We zijn er trots op dat een succesvol sportman en ondernemer als Bert Longin voor ons kiest. Sport, business en innovatie zit bij ons, net als bij de familie Longin, in het DNA. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit een duurzaam partnership zal worden.”

www.bertlongin.com

Persbericht Bert Longin
 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op zondag 26 augustus 2018.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons