van der Horst

Wedstrijd New Race Festival: Win een raceopleiding met een Porsche GT4 bij Thems Racing by Powercars!

Porsche Cayman GT4
Porsche Cayman GT4
Thems Racing by Powercars, ondersteund door Shipex en Powercars.be, wil de racefan actief betrekken in zijn ambitieus project met de Ferrari 458 Challenge binnen de BRCC. Hiervoor schrijft het team een eenmalige wedstrijd uit voor de amateur fotograaf en de hoofdvogel mag gezien zijn. Een volledig gratis raceopleiding met een Porsche GT4 en dit in samenwerking met Autosport.be.
Thems Racing by Powercars
Thems Racing by Powercars
Nu zaterdag en zondag, tijdens de eerste wedstrijd van het BRCC op Circuit Zolder (New Race Festival) zullen de liefhebbers hun passie en creativiteit kunnen botvieren achter de lens en mogelijk de dag van hun leven beleven achter het stuur van een heuse racewagen op circuit. Kort gezegd komt het er op aan de mooiste foto te maken van de bolide, de concrete details kan u lager op deze pagina terugvinden.

De reglementen worden zeer eenvoudig gehouden en iedereen kan aan deze wedstrijd deelnemen. U hoeft niet op voorhand in te schrijven en gezien niet iedereen over gesofisticeerd materiaal beschikt, hoeven het niet per se actiefoto’s te zijn om in aanmerking te komen voor de prijs. Ook foto’s van Thems Racing by Powercars achter de schermen in de paddock, de piloten, in de box, de pitlane, het podium, sfeerfoto’s rond het team komen in aanmerking. 

Omschrijving van de wedstrijd

Porsche Cayman GT4 - Thems Racing
Porsche Cayman GT4 - Thems Racing
De enige voorwaarde om deel te nemen is dat je als deelnemer de Facebook pagina's van Powercars en Autosport.be liked, alvorens je foto's in te sturen. Niets meer of minder en je bent automatisch ingeschreven. Opgelet, alleen foto’s van de Ferrari van Thems Racing by Powercars of gerelateerde foto’s van het team komen in aanmerking.

Eenmaal je de beide pagina's geliked hebt, kan je maximaal drie foto’s nomineren waarmee je wil deelnemen. Deze foto's mogen maximaal 2MB groot zijn en stuur je samen met het antwoord op de schiftingsvraag binnen de vijf dagen na het New Race Festival naar info@autosport.be. Dus uiterlijk op vrijdag 2 mei om 23.59 uur moet je deelname in ons bezit zijn. Door het insturen van de foto's geef je Powercars en Autosport.be uitdrukkelijk de toestemming jouw gegevens en deze foto's te publiceren in het kader van deze wedstrijd.

In samenspraak met Thems Racing by Powercars zal een jury de beste foto per deelnemer uitkiezen. Deze jury zal de 20 beste deelnemers eruit filteren en zal daar 50% van de te behalen punten aan toekennen. Naast het aanleveren van de foto’s, kan de deelnemer ook nog zelf de andere 50% van de te verdelen punten beïnvloeden. De foto’s zullen na de race verschijnen op de Facebook-account van Powercars. De foto die na afloop de meeste likes telt, krijgt ook hier de meeste punten.

Na het publiceren van de foto’s op de Facebook pagina van Powercars heb je twee weken de tijd om zoveel mogelijk mensen te overtuigen jouw foto te liken. De wedstrijd stopt op vrijdag 16 mei om 23.59 uur. De uiteindelijk winnaar zal dus bekend zijn ongeveer drie weken na de BRCC race van komend weekend op Circuit Zolder. Bij een ex aequo wordt gebruik gemaakt van een schiftingsvraag waarvan het antwoord moet worden meegestuurd met de foto's. Deze luidt: Hoeveel foto's zal Autosport.be in het totaal ontvangen tegen de sluitingsdatum of vrijdag 2 mei om 23.59 uur?

Puntentelling

Thems Racing by Powercars - Ferrari 458 Challenge
Thems Racing by Powercars - Ferrari 458 Challenge
Wie de beste foto aanlevert, krijgt 20 punten, de tweede 19, de derde 18, enzovoort. Hetzelfde systeem geldt voor het aantal likes op de foto op de Facebook pagina van Powercars. Zo kan je indien je in eerste instantie weinig punten scoorde inzake de aangeleverde foto’s nog een mooie inhaalbeweging maken door je foto via je facebookvrienden zoveel mogelijk te laten liken. De uiteindelijke winnaar zal worden vermeld op de websites van Powercars en Autosport.be. De naam van de winnaar en zijn winnende foto zullen ook worden vermeld op websites van Autosport.be en Powercars. Nogmaals, de deelnemers mogen, maar hoeven niet per se foto’s aan te leveren van de strijd op het circuit... mooie sfeerfoto's komen zeker ook in aanmerking!

Vergeet ook bij de mail met de foto’s niet uw naam, adres, telefoonnummer en het antwoord op de schiftingsvraag te vermelden.
Laat uw creativiteit de vrije loop, laat u helpen via uw facebookvrienden en win een unieke raceopleiding in een Porsche GT4. Good luck!

Verdere voorwaarden (de kleine lettertjes)

Autosport.be en Powercars (de organisatoren) houden zich het recht voor personen te weigeren tot deze wedstrijd zonder opgave van reden. Elke poging tot fraude kan bestraft worden met een ogenblikkelijke diskwalificatie van de deelnemer. Er kan alleen individueel deelgenomen worden aan de wedstrijd en door een deelname aanvaardt de deelnemer het reglement evenals elke mogelijke wedstrijdbeslissing van de organistoren.
Over het reglement van de wedstrijd wordt geen verdere communicatie gevoerd. De organisatoren kunnen op elk moment wijzigingen aanbrengen in het reglement, mits een vermelding op www.autosport.be. Elke uitspraak van de organisatoren is bindend en de uitslag is onherroepelijk; deze kan niet worden aangevochten. Over de uitslag en het verloop van een wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd
Deelnemen kan alleen nadat de deelnemer de Facebook pagina van Autosport.be en de Facebook pagina van Powercars geliked heeft. Elke persoon mag slechts één keer deelnemen. Bij elke deelname mogen maximaal drie foto's worden ingestuurd naar info@autosport.be. Bij meerdere inzendingen, zal alleen de eerste e-mail worden aanvaard en bij de inzending dient tevens een antwoord te worden gegeven op de schiftingsvraag "Hoeveel foto's zal Autosport.be in het totaal ontvangen tegen de sluitingsdatum of vrijdag 2 mei om 23.59 uur?". Onvolledige inzendingen worden geweigerd.
Bij een deelname aanvaardt de deelnemer de specifieke kenmerken alsook eventuele beperkingen van het Internet, meer bepaald met betrekking tot de beschikbaarheid van bijvoorbeeld de website Autosport.be of Facebook, de verbinding en overdracht van gegevens, de beveiliging van gegevens, ... De organisatoren zullen in geen geval aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de rechtstreekse of onrechtstreekse gevolgen van virussen, bugs, anomalieën, technische gebreken van om het even welke aard, hardware problemen enzovoort.
De organisatoren kunnen niet aansprakelijk gesteld worden als de wedstrijd wordt aangepast, ingekort of afgelast wegens overmacht of om redenen buiten hun wil. Daarnaast behouden de organisatoren het recht de wedstrijd te verlengen.  Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer alle beslissingen die de organisatoren in het kader van deze wedstrijd.
Bij onregelmatigheden zullen de organisatoren autonoom kunnen beslissen over hoe deze gecorrigeerd of aangepakt worden. De deelnemers gaan er mee akkoord dat hun inzending alsook hun gegevens worden gepubliceerd op de websites van Autosport.be en Powercars alsook de Facebook pagina's van Autosport.be en Powercars. 


Foto's: Curbstone, Autosport.be & Vincent Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op zaterdag 26 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons