van der Horst

Wedstrijd: Win duo VIP-tickets voor TCR Benelux in Luxemburg!

Start TCR Benelux Zolder Sprint Race 3
Start TCR Benelux Zolder Sprint Race 3
Met de Luxembourg Trophy is de TCR Benelux aanbeland bij de tweede helft van zijn eerste seizoen. Autosport.be kan in samenwerking met Michelin wederom enkele duo VIP-tickets weggeven geldig tijdens deze meeting in Luxemburg. Michelin sprong zoals geweten mee op de kar om als bandenleverancier te fungeren voor het nieuwste geesteskind van Kronos Events en heeft in dat kader ook een hospitality opgezet. Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de tickets?
Bibendum, Alexander Prémat en de Formula E bolide
Bibendum, Alexander Prémat en de Formula E bolide
Laat ons voor maandag 19 september 2016 23:59 via ons contactformulier weten hoeveel extra kilometers je doorgaans kan rijden op een band van Michelin volgens een onderzoek uitgevoerd door Dekra test center, samen met het aantal inzendingen dat je denkt dat we zullen ontvangen voor de deadline. Vermeld zeker en vast ook je e-mail adres en telefoonnummer! Tip: check zeker de Belgische website van Michelin...


Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 19 september 2016 23:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto's: Georges De Coster & Formula EDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in TCR Benelux op zaterdag 17 september 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Luxembourg Trophy.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons