van der Horst

Wedstrijd: win een Carrera-racebaan met Van der Horst Lamborghini!

Carrera-racebaan met Van der Horst Motorsport Lamborghini
Carrera-racebaan met Van der Horst Motorsport Lamborghini
Carrera Toys besloot in samenwerking met Van de Horst Motorsport een speciale racebaan te ontwerpen met daarin de Lamborghini Huracán Super Trofeo van Gerard Van der Horst als wagen. Autosport.be mag tien exemplaren van deze exclusieve racebaan weggeven. Neem gratis deel aan onze wedstrijd via het wedstrijdformulier om kans te maken op een van de exemplaren!
Al wat je moet doen om in aanmerking te komen om te winnen, is net zoals bij alle wedstrijden op Autosport.be volgende stappen uitvoeren:
  1. Like onze Facebookpagina als je dat nog niet had gedaan
  2. Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag op de wedstrijdpagina

Antwoorden

Like onze Facebookpagina en stuur ons vervolgens je antwoord, samen met je Facebook-gebruikersnaam, je eigen naam, je adres en e-mailadres via de wedstrijdpagina.

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 4 september 2020 11:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen. Autosport.be behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik de wedstrijd te verplaatsen, verdagen of annuleren, zonder opgaaf van redenen.

Foto: CarreraSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op maandag 31 augustus 2020.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons