van der Horst

Wedstrijd: Win tickets voor NASCAR finales in Zolder!

Start American Finals Zolder Nascar Whelen Euro Series Elite 1 race 2
Start American Finals Zolder Nascar Whelen Euro Series Elite 1 race 2
We staan aan de vooravond van de ontknoping in zowel de NASCAR Whelen Euro Series alsook het Belcar Endurance Championship. De deelnemers aan beide kampioenschappen komen dit weekend te Circuit Zolder in actie, net als de rijders bij de Belcar Historic Cup en de Belcar Youngtimer Cup, in wat één van de topweekends op de kalender van het Limburgse circuit moet zijn. Wil u erbij zijn? Dat kan, want Autosport.be geeft in samenwerking met Circuit Zolder tickets weg!
  • Qvick Motors
Al wat je moet doen, is net zoals bij alle wedstrijden op Autosport.be volgende stappen uitvoeren:
  1. Like onze Facebookpagina als je dat nog niet had gedaan
  2. Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag hieronder

Wedstrijd

Welke landgenoot is momenteel hoogst gerangschikt in de tussenstand voor de Elite 1 klasse in het EK NASCAR?

Schiftingsvraag

Hoeveel geldige inzendingen ontvangen we voor woensdag 17 oktober 2018 11:59?

Antwoorden

Like onze Facebookpagina en stuur ons vervolgens je antwoord, samen met je Facebook-gebruikersnaam, je eigen naam en e-mailadres via ons contactformulier.

Update: De wedstrijd is afgelopen, we contacteren de winnaars persoonlijk.

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 17 oktober 2018 11:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto: Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op maandag 15 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Festival.
  • St. Paul

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons