van der Horst

Wedstrijd: Win tickets voor WK rallycross in Mettet!

Win inkomtickets voor het WK Rallycross 2018 in Mettet
Win inkomtickets voor het WK Rallycross 2018 in Mettet
Dit weekend slaat het wereldkampioenschap Rallycross zijn tenten op in ons land, meer bepaald op het Circuit Jules Tacheny in Mettet! Het Waalse circuit is gastheer voor de derde manche van het WK 2018, alsook de tweede manche van het Europees Kampioenschap. Tickets voor dit weekend dat in het teken staat van spektakel van de bovenste plank kan u nog steeds bestellen via de officiële website in voorverkoop, maar lees vooral verder, want Autosport.be geeft eveneens inkomtickets weg voor uzelf en een partner...
  • Shopa
Al wat je moet doen, is net zoals bij alle wedstrijden op Autosport.be volgende stappen uitvoeren:
  1. Like onze Facebookpagina als je dat nog niet had gedaan
  2. Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag hieronder

Wedstrijd

Het Wereldkampioenschap Rallycross is niet aan zijn proefstuk toe voor de editie 2018 van MettetRX. Hoe vaak stond het World RX reeds geprogrammeerd op de kalender in Mettet, inclusief de editie van dit jaar?

Schiftingsvraag

Hoeveel geldige inzendingen ontvangen we voor maandag 7 mei 2018 23:59?

Antwoorden

Like onze Facebookpagina en stuur ons vervolgens je antwoord, samen met je Facebook-gebruikersnaam, je eigen naam en e-mailadres via ons contactformulier.

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 7 mei 2018 23:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in FIA World Rallycross Championship op maandag 7 mei 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting World RX of Belgium.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons