van der Horst

Wedstrijd: Win voucher voor Curbstone Spa 2H!

Curbstone Track Day
Curbstone Track Day
Reeds jaren vormt Track & Testday-organisator Curbstone een toegangspoort voor velen om hun eerste stappen te zetten op circuit. Recent riep de organisatie onder leiding van Ludovic Colman het concept van de Spa 2H in het leven, testsessies over 2 uur doorheen de week na een reguliere Curbstone Track & testday. Dit moet voor nieuwelingen de ideale mogelijkheid bieden om kennis te maken met rijden op Spa-Francorchamps en het geeft de gevorderde racer de kans om na de werkuren wat extra racekilometers op te doen. Bovendien kunnen deelnemers tijdens de Spa 2H-sessies telkens profiteren van de uitgebreide en befaamde Curbstone VIP Hospitality. In samenwerking met Curbstone kan Autosport.be een deelnamevoucher wegschenken voor de Spa 2H op 13 juni 2018. Interesse? Lees zeker verder!
  • Prospeed Competition
Curbstone Hospitality
Curbstone Hospitality
Het aantal deelnemers aan de Spa 2H evening sessions is beperkt - bewust overigens met het oog op de veiligheid. In beperkte groep kan u met uw eigen wagen, of een via Curbstone gehuurde bolide indien u dat wenst, de piste verkennen gedurende 2H en dat vanaf 18H. Bovendien biedt de organisatie technische ondersteuning en rijdercoaching voor zij die dat wensen. Wil u kans maken op de deelnamevoucher voor de sessie op 13 juni 2018? Neem dan deel aan onderstaande wedstrijd:

Al wat je moet doen, is net zoals bij alle wedstrijden op Autosport.be volgende stappen uitvoeren:
  1. Like onze Facebookpagina als je dat nog niet had gedaan
  2. Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag hieronder

Wedstrijd

Hoeveel sessies biedt Curbstone (op moment van publiceren) dit jaar aan in het kader van de Spa 2H Evening Sessions?

Door deel te nemen aan deze wedstrijd, aanvaardt u het hieronder gepubliceerde wedstrijdreglement.

Schiftingsvraag

Curbstone Track Day
Curbstone Track Day
Hoeveel geldige inzendingen ontvangen we voor maandag 6 juni 2018 23:59?

Antwoorden

Like onze Facebookpagina en stuur ons vervolgens je antwoord, samen met je Facebook-gebruikersnaam, je eigen naam en e-mailadres via ons contactformulier.

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 6 juni 2018 23:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen. Door deel te nemen aan deze wedstrijd staat u ons toe dat we uw contactgegevens doorgeven aan Curbstone om u te contacteren n.a.v. uw prijs.

Foto: Curbstone



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op donderdag 31 mei 2018.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons