Total 24 Hours of Spavan der Horst

Win 5x2 toegangskaarten voor het Autosalon met de European VW Fun Cup

25 Hours VW Fun Cup
25 Hours VW Fun Cup
De eindejaarsfeesten zijn achter de rug en dus hebben de liefhebbers van de auto(sport) opnieuw iets om naar uit te kijken: van zaterdag 19 tot en met zondag 27 januari opent het 97ste Autosalon zijn deuren voor het grote publiek. Ook voor de European VW Fun Cup is de Brussels Motors Show met rood aangekruist in de agenda, aangezien de beroemde Wedstrijdkever een plaats heeft vergaard in de Paleizen van de Heizel. En dat is niet alles, want Kronos Events geeft via een Facebookwedstrijd tien toegangskaarten weg!
  • Oeste Kart
Dat het nieuwe seizoen van de European VW Fun Cup er bijzonder veelbelovend uitziet, hoeven we niet meer te herhalen. De voorbereiding gaat de goede richting uit en sinds enkele weken wordt er in de kantoren van Kronos Events hard gesleuteld aan een prachtige stand op het Autosalon, in de kleuren van de competitie. U zal er onze beroemde Competitiekever ontdekken en daarnaast, dankzij een chassis van WRT, bewonderen dat de VW Fun Cup een racewagen is in hart en nieren. 

Wie denkt over de nodige stuurmanskunsten te beschikken, kan de wagen verder ontdekken - maar dan wel virtueel - op de DRM Motorsport simulator van de VW Fun Cup. Die proefrit vindt uiteraard plaats op het circuit van Spa-Francorchamps, waar de legendarische 25 Hours ieder jaar wordt betwist tijdens het tweede weekend van juli.

Hou bij uw bezoek aan het Salon dus zeker even halt aan de stand in de Patio. In afwachting kunt u gratis toegangskaarten winnen door de post op de Facebookpagina van de VW Fun Cup te delen op uw persoonlijk profiel. Een onschuldige hand zal op dinsdag 15 januari op het middaguur vijf gelukkige winnaars aanduiden, die vervolgens hun tickets zullen ontvangen en met een glas champagne van Castellane zullen verwelkomd worden in onze stand, die dus meer dan ooit... Seriously Fun zal zijn!

Foto: Kronos EventsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op vrijdag 11 januari 2019.
  • LTF

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons